tirsdag den 25. februar 2014

Det er måske slet ikke så svært?

I den tid jeg har boet her i lejligheden, har jeg som sagt ikke rigtig lavet mad - da jeg har levet af Nuop og rugbrødsmadder.

Så i går blev første gange jeg prøvede at kaste mig ud i madlavningen. Der blev lavet hakkebøffer (som jeg virkelig har haft cravings efter) og stegt kyllingfilet. Min første tanke var "Hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før?" for det var jo super nemt, når det kom til stykket.

Så her er resultatet!

Min frokost blev to hakkebøffer og en klat fromage frais med en masse hvidløg - og det smagte fantastisk!
De de to sidste hakkebøffer endte også lige som aftensmaden.



Jeg fik også ordnet det kylling som jeg havde købet - det  fungere super godt for mig, som mellemmåltider.


Var lidt bekymret for hvordan det ville blive i en bordgrill - men er meget positiv overrasket. Så nu er jeg næsten overbevist om at det godt kan lykkes med Dukan - selvom jeg ikke har noget rigtig køkken.











Men jeg har stadig lidt svært ved at finde på en måde, hvorpå jeg kan få mit klid - i angrebsfasen.

Så hvis det er nogen som har nogle gode ideer - så smid endelig en kommentar - så jeg kan gøre mig klar til den "rigtige" start på mandag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar